Verzenden

Verzenden

Wij versturen bestellingen via PostNL en deze zal in de meeste gevallen de dag van de bestelling verstuurd worden. Bestellingen gedaan in het weekend worden op maandag verzonden.

Bezorgen

De meeste bestellingen worden als brievenbus pakket verzonden. Hierbij zit geen track & trace code. Bestellingen van 3 paar sokken en meer worden als standaard pakket verzonden, met track & trace code.

Wanneer we een bestelling hebben verstuurd ontvang je een mail, eventueel met de track & trace code. Zo kun je zelf de bestelling die naar je onderweg is volgen. Wanneer er op het tijdstip van bezorging niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen wordt de bestelling bij de buren afgegeven. Daar zal je een kennisgeving van ontvangen. Hierop staat op welk adres de bestelling is afgegeven. Lukt het niet om het pakketje bij de buren af te geven dan zal de bezorger het op een later tijdstip een tweede keer proberen. Lukt het bezorgen helemaal niet dan wordt het pakketje teruggestuurd naar ons. Wij zullen dan contact opnemen om een ander bezorgmoment of bezorglocatie af te spreken.

Afleveradres

Bij het afrekenen kun je zelf bepalen waar je je bestelling wilt laten bezorgen. Gaat hier iets fout dan kun je altijd contact met ons opnemen om het juiste adres door te geven. (Wacht hiermee niet te lang….) Het pakketje kan immers al onderweg zijn.