Geplaatst op Geef een reactie

Tussen Slik & Zand 2017

Op zaterdag 21 oktober organiseert SPORTEILAND de 7e editie van het wandelevenement Tussen Slik & Zand. Het wandelevenement met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron en ondersteund door de verschillende natuurpartijen op en om Ameland; Waddenvereniging, Natuurcentrum, Staatsbosbeheer, It Fryske Gea, Wetterskip, RWS, De Vennoot e.a.

Wandelen over Ameland tussen Wad en Noordzee met afwisselende routes van 11, 18 en 25 km. De start en finish van de tocht is in het sfeervolle dorp Nes.
Maak als wandelaar tijdens deze dag onderdeel uit van Wadden Werelderfgoed. Beleef en geniet van dit, in de wereld, bijzondere gebied. Niet voor niets uitgeroepen door de UNESCO tot Werelderfgoed.

De routes voeren over wegen, paden en trails die u via de wadkant, bos, duinen en het strand laten finishen in het sfeervolle centrum van Nes. Maak de oversteek voor een dag of weekeinde en ervaar de ongerepte natuur van dit Waddeneiland.
Alle deelnemers ontvangen een bijzonder routeboekje met uitleg over de wandelroute en informatie over de bijzondere natuur- en cultuurwaarden onderweg.

Kijk voor meer informatie op www.tussenslikenzand.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *