Geplaatst op Geef een reactie

Gratis wandelsokken bij Tussen Slik & Zand 2017

Point6 is mede-sponsor van de 7e editie van wandelevenement “Tussen Slik & Zand” op 21 oktober dit jaar. Alle deelnemers krijgen bij de aanmelding op Ameland een paar luxe wandelsokken van dit Amerikaanse merk.

Point6-sokken – Best Wool socks ever!

Point6-sokken vinden hun oorsprong in Steamboat Springs , Rocky Mountains, Colorado en bieden een zeer uitgebreide range met sokken. Alle Point6-sokken worden van superieure kwaliteit Nieuw-Zeelandse Merino wol gemaakt. De ‘compact spun’-techniek maakt Point6-sokken slijtvaster, reduceert pillen of rullen en voorkomt jeuken, schuren of lubberen.

Point6-sokken onderscheiden zich van andere sokken op de volgende punten:

Compact Spun Yarn

Door de speciale manier van spinnen zitten er meer merinovezels per cm in Point6-sokken, zijn ze zachter, jeuken niet, pillen niet en zijn vele malen duurzamer dan andere (merino) wollen sokken.

Superieure kwaliteit Merino Wol

Je hebt Merino wol en je hebt Merino wol. Het team van Point6 produceert al meer dan 20 jaar Merino wollen producten en heeft de kennis en expertise om de beste vezels te sourcen en hoogste kwaliteiteisen te stellen bij vaste partners. Point6 betrekt de merino wol direct van Nieuw-Zeelandse boeren zonder tussenhandel.

Superieure eigenschappen

Point6 Merino wol is van nature anti-bacterieel, is in hoge mate vochtregulerend, vlamwerend, superzacht en comfortabel. Ze helpen de lichaamstemperatuur te reguleren door koel te houden als het warm is en warm te houden als het koel is.

Perfecte pasvorm

Point6-sokken hebben en diepe hielconstructie, zijn volledig naadloos  en hebben verstevigingen op de juiste plaatsen. Ze lubberen en pillen niet. Ze blijven perfect zitten, ook bij sporten als skiën, hardlopen, fietsen of zware trekking-tochten.

Voor alle Activiteiten

Point6 maakt de beste wandel- en trekkingsokken, hardloop- en fietssokken en technisch innovatieve compressiesokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *